Michael Vilhelmsens hjemmeside
Udskrift |Site map |Fold ud |
Forside
Opskrifter
USA - Route 66
USA - Best of the South
USA - Californien
Afrejse og dag 1
Billeder
Billeder 2
En tur til stranden dag 3
Sea World Dag 4
Blandet fra huset i Hollywood
Disneyland
Endnu en afslapningsdag
En dag med MC
Los Angeles til Visalia
Sequeira Park
Visalia til Highway 1
Highway 1 til San Fransisco
Santa Rosa (San Fransisco)
Just around the house
Huset og MC tur
San Francisco Take I
Yet another day in the house
San Francisco Take II
Harzen 2010
Stofskiftet
billeder

Afrejse og dag 1

Fredag morgen. Klokken er lige knap 6, og vækkeuret ringer. Vi skal op, og vi skal afsted til USA. Mine forældre, mine børn, min bror, hans kone og hans to børn. En lang rejse venter foran os.

Turen til Kastrup lufthavn er rimelig hurtigt overstået, og vel ankommet, tjekket ind begiver vi os til transithallen. Der melder de første nerver sig. Ungerne synes alt er forkert, brokker sig og vil alt og intet. De timer der, som jeg havde forventet skulle vare længe er overstået inden vi ser os om, og vi sidder i flyet og er på vej. Trods den korte brok fra ungerne, er vi nu afsted.

Vi lander i Toronto lufthavnen godt 8 timer efter. Det er her, at vi skal igennem securitycheck for indrejse til USA. Dette er en omstændig proces, som vi igen denne gang får at mærke. 1œ timer tager det at komme igennem, og der er ingenting, som gør det smidigt. Man skulle tro, at de havde lært noget og ændret det siden vores første besøg i 2007.

På trods at den langsommelige proces, tager alle det rigtigt pænt. Ikke mindst børnene. Vi kommer igennem security, henter bagage, får den tjekket ind til Los Angeles og boarder næste fly. Godt 5 timer senere, og vi er i Los Angeles. Nu er vi vel efter midnat dansk tid, og vi mangler endnu at hente den lejede bil. Dette bliver gjort, og vi kører til vores hotel denne første nat.Ovenfor ses den lille hvide bil, som er vores de næste 23 dage.

Vi er nu landet i det lejede hus. Vi har masser af plads, og der mangler ikke rigtig noget. Jo - det skulle være en aircondition som virker på 1. sal, hvor jeg sover. Det er 30+ grader :(

Denne dag 1 (som reelt er to dage) er gået med lidt negleluksus for alle pigerne, lidt walk of fame, lidt svømning i poolen og generel tilvending til denne tidszone.


Webmaster: Michael Vilhelmsen
Sidst opdateret: 20-08-2016
Denne sides adresse: www.mivi.dk/mivi/usa_californien/afrejseogdag1/index.php
SmartSite Publisher