Michael Vilhelmsens hjemmeside
Udskrift |Site map |Fold ud |
Forside
Opskrifter
USA - Route 66
USA Generelt
Dag 0
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Billeder
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14
Dag 15
Dag 16
Dag 17
Dag 18
USA Route 66 Gæstebog
Harley Davidson
USA - Best of the South
USA - Californien
Harzen 2010
Stofskiftet
billeder

Gallup, NM - Kayenta, AZ

Idag startede vi ud fra Gallup. Det var koldt og blæsende, og det vi kunne se lovede ikke godt for dagen. Tunge skyer hang i horisonten i den retning, vi skulle i. Med alt vores tøj og udstyr begav vi afsted. Vi skulle køre godt 200 km. idag.

Ruten ville ikke byde på nogen specielle attraktioner, men den skulle være smuk. Og det må man sige den var. Fra New Mexico til Arizona gik det ad landeveje igennem et meget smukt bjerglandskab. I løbet af formiddagen klarede det op, hvor vi kørte. Men på både højre og venstre side af os lå de tunge skyer. Og de afgav regn!  Men ligefrem for, hvor vi skulle hen, skinnede solen nok så smukt.

Vi kørte stille og roligt af sted og trafik var der ikke meget af. Undtagen selvfølgelig når vi kom igennem en by.

Jo nærmere vi Kayenta i Arizona, hvor vi skulle bo, jo nærmere kom regnen ind på os fra begge side. Men heldigt nok kørte vi i tørvejr lige igennem "hullet" i mellem de to regnskyer. Og da vi ankom til hotellet kunne vi se, at der hvor vi havde kørt kort forinden - ja da regnede det. Men så var den dags regn også væk. Og den fik vi ikke noget af. Resten af dagen var ren solskin.


Vi var allerede ankommet kl. 13. Og dette var faktisk dagens stræk. Dog var dagen planlagt så vi skulle op nordpå og se Monument Valley (som faktisk er lige inde i Utah, så nu har vi faktisk også været i Utah). Turen derop er små 50 km. Og det er smukt.
Selve Monument Valley er smukt. Man kan snildt se John Wayne for sig, på sin hest, med sin riffel riddende ind til indianerne. Faktisk minder stedet i mine øjne meget om Aires Rock i Australien. Vi var deroppe i ca. 2 timer, hvor vi strøg rundt og nød området.
Det var idag en blæsende dag, men på trods af det, var det behageligt varmt. Jeg tror, at vi har haft 25-30 graders varme idag. Og det er rigtig behageligt at køre i. Selvom den kan give en del "sandstorm", som kan irritere øjnene.


Vel tilbage ved hotellet fik vi et bad, og ville op og have en øl. I dag er det jo ikke søndag, så det skulle væer dejligt med en kold øl. Men nej - Nu er vi i et indianer reservat (navajo), og her er det forbudt at sælge alkohol. Men gutten ved receptionen sagde, at vi kunne køre en times tid imod nord - Så kunne vi få en øl, hvis vi var så tørstige. Det syntes vi ikke lige vi var, så vi fik en cola.
Så er der mobiltelefonen. Dækning? Det er sgu' efterhånden svært at finde herude på bøhlandet. Det er noget vi periodisk har, når vi er i en større by. Men sådan er det. Det er jo heller ikke derfor vi er her ;-)

 

Lige her er internet laaangsoomt.

Jeg vil indsætte nogle billeder imorgen - Når jeg forhåbenlig har en bedre forbindelse. For det jeg oplever her, tror jeg er langsommere end med en gammeldags opkaldsmodem ...

DAGENS FACTS.

 

Afstand: 160,9 km

Køretid: 6 timer 20 minut

Temperatur: 30 grader

Vejr: Solskin

Maks. hastighed: 128 Km/t

Gennemsnitsfart: 66,2 km/t