Michael Vilhelmsens hjemmeside
Udskrift |Site map |Fold ud |
Forside
Opskrifter
USA - Route 66
USA Generelt
Dag 0
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14
Billeder
Dag 15
Dag 16
Dag 17
Dag 18
USA Route 66 Gæstebog
Harley Davidson
USA - Best of the South
USA - Californien
Harzen 2010
Stofskiftet
billeder

Flagstaff og Sedona

Dagen idag varen fridag.

Vi skulle overnatte det samme sted igen, så vi tog en kort køretur til Sedona. Sedona ligger ved bunden af en kløft. Det er en rigtig turistfælde. Alting her syntes lige et par dollar dyrere end andre steder. Byen er pæn, og der er vitterlig mange turistfælder her.

Det blev alligevel til en bøffel burger. Ikke at det var noget specielt. Smagte i store træk bare som en oksekødsburger. Efter en times tid her, kørte vi en rundtur i området. I forhold til Flagstaff, hvor vi bor og som ligger i 2200 meters højde, kom vi helt ned i 800 meters højde. Temperaturen i Flagstaff er omkring 25 grader. Nede i 800 meter er det i nærheden af de 35 grader. Når man så holder stille på en sort asfaltvej, venter på grønt lys - Ja så varmer det helt pænt. Motoren afgiver meget varme, vejen afgiver varme og solen varmer. På dette tidspunkt er det næsten ikke til at holde ud...

 

Turen fra Flagstaff ned til Sedona falder over ca 20 km. Og det er en pænt snoet vej. Det er fantastisk at køre ned imod byen. På begge sider går bjerget bogstaveligt talt lodret ned og op. Og vejen er fyldt med u-sving og hårnålle sving. Rigtig fed kørsel. Og imens man kører kan man lugte grantræerne, mærke brisen fra floden ikke lang fra - Og temperaturen stige for hver meter vi kommer længere ned.

 

Sedona og området omkring det virker dog som et sted, hvor de rige og de smukke kommer. Husene her er store og rummelige. De er velholdte. Og de biler der kommer her er ikke af de mindste. Eller jo - det er de nok, men prisen er ikke. Jeg så mange små sportsvogne.  Jeg fik sådan en fornemmelse af, at Sedona er dette områdes Monaco.

 

DAGENS FACTS.

 

Afstand: 472,0 km

Køretid: N/A

Temperatur: 25-35 grader

Vejr: Solskin

Maks. hastighed: N/A

Gennemsnitsfart: N/A