Michael Vilhelmsens hjemmeside
Udskrift |Site map |Fold ud |
Forside
Opskrifter
USA - Route 66
USA Generelt
Dag 0
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14
Dag 15
Dag 16
Dag 17
Billeder
Dag 18
USA Route 66 Gæstebog
Harley Davidson
USA - Best of the South
USA - Californien
Harzen 2010
Stofskiftet
billeder

Dag 17

Dagen idag blev en smuttur til Solvang. Der er knap 200 km. dertil fra hotellet. Og det burde være en relativ kort tur, men det skulle vise sig at tage noget længere tid end beregnet. Los Angeles strækker sig faktisk de første 120 kilomter langs kysten også. Og trafiken er godt tæt. Men meget af turen foregår langs kysten, og man kan se den ene store villa efter den anden. Selvom byggestilen her svinger utroligt meget. Alt fra store græskinpirerede bygninger til at gammel faldefærdigt lort.

Da vi først forlader kyststrækningen i Santa Barbara skifter landskabet drastisk. Ikke særlig meget bebyggelse og bjerge. De er nu sjove at køre i. Efter at have kørt over et pas (et sølle 600 meters højde), stiger temperaturen en del. Og i selve Solvang er det rigtig dejlig varmt. Noget mere end i selve Los Angeles, hvor der er en konstant kølig brise fra stillehavet.

Solvang er nu en oplevelse. At se Atterdag Road, Hans Christian square mm - ja det er lidt som Danmark. Og alligevel slet ikke som Danmark. Alt her er som Danmark med USA trykt over det hele. Men en frokost på Mogensens Café, hvor den står på højt belagt smørebrød. Mmm - Næsten som Danmark.

Vi ender med idag at købe rugbrød der, og stoppede ved at marked og købte ost, pølse og øl. Dette spiste vi på hotellet - Og nød det.

 

Imorgen bliver det en kort tur ad Sunset Boulevard og Hollywood. Og så skal Harleyerne afleveres ;-(